Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat szociális intézménye
Akadálymentes változat

Keresés

2020. Október
HKSzeCsPSzoV
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

A bohócoké volt a főszerep2020.08.26

Augusztus 24-én tovább folytatódott a Prevenciós Központ, az Egyesített Óvoda és a Szociális Szolgáltató Központ közreműködésével, az önkormányzat támogatásával megrendezett 2020. évi nyári játszótéri gyermek program sorozat, amelyre ezúttal is szeretettel és gazdag programmal várták a gyermekeket és szüleiket a kerület legszebb parkjaiba és játszótereire.

 

 

Az egyidejűleg hat helyszínen lebonyolított játszótéri mulatságokon ezen a napon a lufi hajtogató bohócok aratták a legnagyobb sikert. Míg a program korábbi állomásain meglehetősen népszerűnek bizonyultak a különböző kézműves foglalkozások, az arcfestés és a csillámtetoválás is, ezúttal minden gyermek figyelmét első sorban a bravúros ügyességgel megformált luftballon figurák kötötték le, amelyekhez egyetlen helyszínen sem lehetett sorállás nélkül hozzájutni. 

 

 

Annak ellenére, hogy ezen a hétfői napon kifejezetten kényeztetően sütött a nap, és a szabadtéri elfoglaltságokat simogató, kellemes szellő tette még vonzóbbá, a levegőben már volt valami, amiből a vakáció közeli elmúlását lehetett kiérezni. 

 

 

A program megvalósításában közreműködő gyermekgondozók, óvónők, szociális munkások, családgondozók, az Egyesített Óvoda, a Prevenciós Központ és a Szociális Szolgáltató Központ más munkatársai kettőzött figyelemmel, és nagy-nagy türelemmel igyekeztek feledtetni a játszótereket benépesítő gyermeksereggel, hogy pár nap múlva már csak emlék lesz 2020 nyara, és a párás, ködös, hűvös ősz veszi át a felhőtlen szórakozás és szabadtéri játékok évszakának helyét. 

 

 

De fel a fejjel! Ezzel a rendezvénnyel még nem ért véget az idei játszótéri program sorozat: szeptember 7-én, a megszokott időben (16.00 órakor), és helyszíneken (Debrecen parkDráva parkGyöngyösi sétányOrszágbíró játszótérSzent István parkVizafogó sétány) várják újra a gyermekeket, és a kedvelt játszótéri mulatságok folytatódnak majd a következő esztendőben is!

 

 

Képeink az augusztus 24-iki program különböző állomásain készültek. Tekintse meg galériánkat!

 

Képgaléria