Játszótéri Napok, negyedszer

Kellemes, de kicsit borongós időben került sor augusztus 8-án a Prevenciós Központ, az Egyesített Óvoda és a Szociális Szolgáltató Központ együttműködésével megszervezett Játszótéri Napok 2022. évi programsorozatának soron következő rendezvényére. A nagy népszerűségnek örvendő, egyszerre hat helyszínen megrendezett program még egy alkalommal várja a gyerekeket ezen a nyáron, bölcsődéstől a 12 éves korosztályig.

 

 

 

Mint emlékezetes, a harmadfokú hőségriadóra való tekintettel július 25-én a szervezők visszaléptek az arra a napra meghirdetett Játszótéri Nap megrendezésétől, mivel a 37-38 Celsius fokos irgalmatlan kánikula alkalmatlan lett volna a gondtalan szabadtéri szórakozás lebonyolítására. Ezúttal azonban az időjárás kegyesnek bizonyult. Az átvonuló hidegfront olykor elfátyolozta az eget, és a meg-megújuló légvonatok is kellemessé tették a szabadban való tartózkodást, így mindenki kedvére válogathatott a felkínált játékok, sporteszközök, kézműves foglalkozások, és más szabadidős szolgáltatások között.

 

 

 

A rendezvény helyszínein érezhető volt, hogy a vakáció legkeresettebb, legnépszerűbb napjaiban vagyunk: a családok legnagyobb része köztudomásúan augusztusra tervezi a közös nyaralást, így valamelyest kevesebben voltak a Játszótéri Napok helyszínein, mint a korábbi programok idején. Ez azonban semmit sem rontott a közös játékok izgalmán és örömén. Sőt! Minden jelentkező gyorsabban sorra került a csillám tetoválásnál, és a karaoke éneklésnél sem kellett az első nóta után átadni a mikrofont a következő jelentkezőnek, jöhetett a következő, vagy akár a harmadik sláger előadása..!

 

 

 

Emlékeztetőül az utolsó, augusztus 22-én megrendezésre kerülő Játszótéri Nap  helyszínei:                                                          

  • Hajdú köz (a Hajdú utca és a Rákos patak találkozásánál lévő játszótéren)
  • Dráva park
  • Gyöngyösi sétány
  • Országbíró játszótér
  • Szent István park
  • Vizafogó sétány

 A programok 16.00  órakor kezdődnek, és 18.00 óráig tartanak.

 Képeink a Játszótéri Napok helyszínein készültek. Tekintse meg galériánkat!

 

Képgaléria