Újabb elismerések az önkormányzatnak

Február 8-án, a gödöllői Erzsébet Királyné Szálloda nagytermében rendezték meg a Települési Önkormányzatok Szövetsége, valamint a Magyar Önkormányzatok Szövetsége által meghirdetett, az Európa Tanács és a Konrad Adenauer Stiftung által támogatott, A Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Programja című projekt záró konferenciáját, és az ezt követő ünnepélyes díjátadást.

 

 

Az eseményen a vendéglátók, és a pályázatot benyújtó önkormányzatok képviselőin kívül megjelent, és beszédet mondott Kivés Zoltán, a Belügyminisztérium önkormányzati helyettes államtitkára, Michael Winzer, a Konrad Adenauer Alapítvány képviseletvezetője, Conrad F. Zellmann, az Európa Tanács Demokrácia és Emberi Méltóság Főigazgatóságának Jó Kormányzás Szakértői Központja vezető tanácsadója, Dr. Gyergyák Ferenc, a TÖOSZ főtitkára, és Szabó Gellért, a Magyar Faluszövetség elnöke.

A Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Programja projekt keretén belül meghirdetett pályázati felhívásra Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat három kategóriában nyújtott be a saját gyakorlatát bemutató pályaművet, amelyeket a konferencián Karácsonyi Magdolna aljegyző, a Szociális és Köznevelési osztály vezetője, és Csiga Gergely alpolgármester mutattak be. A zárókonferenciát követő díjátadáson kerületünk önkormányzatának Okos kerület a szépkorúakkal című pályaművéért első-, a Legyen óvatos! Ne adjon esélyt a csalóknak! és az Ön is dönthet! Közösségi költségvetés a XIII. kerületben című jó gyakorlatokért egy-egy harmadik díjat vehettek át a prezentációinkat bemutató Karácsonyi Magdolna és Csiga Gergely.

Tekintse meg az esemény emlékezetes pillanatait megörökítő képgalériánkat!

 

 

Képgaléria