Tavaszi zsongás: virág és emlékfa ültetés a Previben

Április 13-án kellemes, napsütéses időben, csapatépítő tréning keretében került sor a Prevenciós Központ parkjában elhelyezett virágtartó edények egynyári virágokkal történő beültetésére. Az eseményen, amelyen a Previ munkatársai mellett ott voltak az Bölcsődék és Családi Bölcsődék vezetői, valamint részt vett a Prevenciós Központ korábbi vezetőjének özvegye dr. Kádár Sándor is, aki egy emlékfa adományozásával járult hozzá a néhai intézményvezető emlékének ápolásához.  

 

Az emlékfa helyének gondos kiválasztását, majd a hársfa csemete elültetését követően Kádár Sándor meghatottan mondott köszönetet a jelenlévőknek az elhunyt intézményvezető emlékének ápolásáért, és kifejezte azt a reményét, hogy a most elültetett hársfa lombjai alatt hosszú éveken át gyermekzsivaj és jókedvű kacagás tölti majd be a Prevenciós Központ udvarát. Az emlékfa elültetése után a csapatépítő tréningen megjelent szakemberek kicserélték a földet az intézmény parkjában elhelyezett virágtartó edényekben, és a friss földbe egynyári virágokat, számos úgynevezett emelt ágyásba pedig különböző fűszernövényeket ültettek.

A program eredményeként jól láthatóan megérkezett a tavasz a Previbe: lépten nyomon sokszínű virágtövek gyönyörködtetik a szemlélőt. A fűszernövények pedig nem csak változatos leveleik és a zöld minden árnyalatában játszó színük miatt érdemelnek figyelmet, hanem a későbbiekben jó szolgálatot tesznek majd a Previ Főző foglalkozásain is.

Képeinken a csapatépítő program mozzanatai láthatók: tekintse meg galériánkat!

 

Képgaléria