Vidám tanévköszöntő a Previben

Szeptember 6-án bensőséges hangulatú tanévköszöntő rendezvénnyel várta a Prevenciós Központ a foglalkozásait rendszeresen látogató gyerekeket. A közösségi program célja az volt, hogy megpróbálja oldani a tanévkezdéssel járó, elkerülhetetlen szorongást és feszültséget, alkalmat adjon a régi barátokkal való találkozásra, és felhívja a gyerekek figyelmét arra, hogy a vakáción kívül is van élet: csak el kell jönni a Previbe…

 

Az intézmény munkatársai minden rendelkezésre álló eszközt bevetettek annak érdekében, hogy a tanévkezdés élményétől kissé csüggedt, lélekben még a vakáció élményeivel eltelt gyerekek jól érezzék magukat ezen a délutánon. Asztalitenisz, biliárd, csocsó, pattogatott kukorica, különféle üdítő italok, helyben készített vattacukor, kézműves eszközök, foci, sakk, különböző kártyajátékok, és természetesen a Previ Stúdió által celebrált karaoke és táncprodukciók gondoskodtak a felhőtlen és gondtalan szórakozásról.

 

A rendezvény jó alkalmat adott arra is, hogy a gyerekek megosszák egymással nyári emlékeiket, felfrissítsék a vakáció alatt kényszerűen meglazult ismeretségi és baráti kapcsolataikat, és tájékozódhassanak a Previ programjairól, amelyeken továbbra is az övék lesz a főszerep. A tanév megkezdését követően tovább folytatódik a Previ Főző, ismét várja a zeneszerető tanulókat a Previ Stúdió, és… igen, lassan újra megnyitja kapuit a Previ Tanoda is.

 

Nem kétséges, hogy a most elkezdődött 2023/24. évi tanulmányi ciklus nem csak új feladatokkal és kötelezettségekkel,  hanem sok új élménnyel is várja az iskolakezdő, és a tanulmányaik során egy-egy osztállyal feljebb lépő gyerekeket, akik iskolán kívül változatlanul élő, befogadó közösségre találnak a Prevenciós Központ foglalkozásain és programjain.

 

Képeink a tanévnyitó pillanatait idézik: tekintse meg galériánkat!

 

Képgaléria