Sikeres volt a ruhabörze

A Prevenciós Központ karitatív tevékenységének fontos eleme a hosszú évek óta rendszeres időközönként lebonyolított ruhabörze, ami jó alkalmat teremt a családok ruhatárának, lakástextília készletének felfrissítésére, cipők, csizmák, játékok, könyvek, kisebb háztartási eszközök és sportszerek beszerzésére. Az augusztus 26-27-én megrendezett nyárvégi ruhabörze ezúttal is sok érdeklődőt vonzott.

Bár még mindig tombol a nyár, és az ismétlődő hőségriadók közepette kevesen gondolnak a közelgő hűvösebb napokra, az előrelátó édesanyák és nagymamák szép számmal látogattak el a Previ ruhabörzéjére, hogy felkészítsék családtagjaikat az előttünk álló őszi és téli hónapokra. A börze első napján a látogatók száma meghaladta a hetven főt, a második napon pedig újabb félszáz kerületi lakos élt a felkínált alkalommal. Az intézmény aulájában kihelyezett több mázsa ruhanemű, megszámlálhatatlan mennyiségű lábbeli, a színes pokrócok, falvédő textíliák, mellények, kabátok és bundák sokasága a börze második napjának végére alaposan megcsappant, jól tükrözve az eseménynek a családok életében betöltött jelentőségét.

Mint minden más hasonló alkalommal, ezúttal is sokan válogattak az ingyenesen elvihető könyvek asztalán, ahol a krimiktől a romantikus történetekig, a lektűrtől a világirodalom remekeiig minden műfaj megtalálható volt. Gyorsan gazdára talált a kifogástalan állapotú gyermekmérleg, a kihelyezett konyhai felszerelési tárgyak jelentős része, és azoknak sem kellett üres kézzel távozniuk, akik ügyességi vagy társasjátékok beszerzése céljából keresték fel a rendezvényt.

A megkérdezett látogatók egybehangzóan pozitív véleményt fogalmaztak meg tapasztalataikkal kapcsolatosan. Több édesanya is elmondta, hogy a tanévkezdéssel járó kiadások időszakában nagy segítséget jelent a téli felsőruházati cikkek ingyenes beszerzésének lehetősége. Sokan dicsérték a hatalmas választékot, a felkínált holmik sokféleségét: mindenki megtalálhatta a számára legmegfelelőbb ruhaméretet és stílust.

 

Írjon nekünk!

Amennyiben kérdése, észrevétele van, van tájékoztatást szeretne kérni írjon nekünk.

Kérdésem van