Tanévnyitó Previ Party

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is Tanévnyitó Previ Partyval köszöntötte az új tanítási év megkezdését  a Prevenciós Központ. A sokéves tapasztalatok szerint ezekben a napokban elkél egy kis vidámság, egy kis jókedvű kikapcsolódási lehetőség a vakáció gondtalan napjaitól búcsúzó diákság részére.

A szeptember 5-én, Vissza a suliba!  címmel megrendezett esemény kezdetén még csüggedt, reményt vesztett arcok néztek vissza a Previ Stúdió munkatársaira, ám alig egy órával később már felszabadult kacagás töltötte be a Previ Garden területét. A program résztvevői ismét a szünidő hangulatát idézhették fel, miközben izgalmas csatákat vívtak egymással az asztalitenisz és a csocsó játékban, kiélhették kreativitásukat a graffiti palánkon, és bekapcsolódhattak a vérpezsdítő zenére együtt mozgó össztáncba.

Kellemes meglepetésekkel szolgált a mozgásba hozott Szerencsekerék: a tanévkezdéshez kapcsolódó kérdések helyes megválaszolásával különböző csemegékkel gazdagodhattak a vállalkozó kedvű gyerekek. A hangulatot fokozta a rendezvény ideje alatt folyamatosan működtetett párakapu, amely szinte kellemessé tette az amúgy nehezen elviselhető 35 fokos hőséget.

A Tanévnyitó Previ Party végére az esemény minden résztvevője számára megnyugtatóan hatott, hogy bár az új tanév rengeteg munkával, tanulással jár majd, azért senkinek sem kell lemondania a közösségi kikapcsolódás és szórakozás megszokott és kedvelt formáiról… Ráadásul vakáció lesz jövőre is!

Írjon nekünk!

Amennyiben kérdése, észrevétele van, van tájékoztatást szeretne kérni írjon nekünk.

Kérdésem van