Új helyszín, régi izgalmak

Június 27-én új helyszínen debütált a közkedvelt Lakóközösségi Napok programsorozat 2024. évi negyedik rendezvénye, amely ezúttal az Országbíró sétány torkolatában, az úgynevezett „Kis Béke téren” várta a szabadidős mulatságokra, családi kikapcsolódásra vágyó kerületi lakosokat. Az új helyszín régi izgalmakkal párosult: a többször eleredő eső, és a nem is olyan távoli mennydörgés időnként elgondolkodtatta a szervezőket és a látogatókat is. Nem kellene menni..?

 

Mint kiderült, jól döntöttek azok, akik a fenyegető időjárási intermezzók ellenére is kitartottak a rendezvény helyszínén. A tapasztalt Lakóközösségi Nap látogatók ezúttal is a hagyományos résztvevőkkel találkozhattak ismét, ám a megbízható programkínálat kellemes és hasznos időtöltésre nyújtott lehetőséget. Nagy létszámú szakember gárdával fogadta az érdeklődők kérdéseit, véleményét és javaslatait a Helyi ügyek sátra, ahol a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság, a közterület-felügyelet és  az önkormányzati intézmények munkatársai fogadták a látogatókat. Bár az elektromos áram hiánya miatt a Prevenciós Központ munkatársainak ezúttal le kellett mondaniuk a nagy népszerűségnek örvendő pattogatott kukorica és felhőcukor készítő berendezések üzemeltetéséről, mindezt kárpótolta a Szerencsekerék gazdagon honorált kvízjátéka, és a Previ Stúdió (akkumulátoros hangosítással működtetett) csoportos tánc egyvelege.

Nagy forgalmat bonyolított a  Homo Ludens Egyesület szakember gárdája, sikert aratott a mini golf sportág sebtében felállított műgyepszőnyegén kipróbálható labdaütés, miként a sebességmérővel ellenőrzött futásteljesítmény attrakciója is. A program egyik leglátványosabb elemének a Prevenciós Központ Maminbaba csapatának bemutatója bizonyult. A ritmikus gyakorlatokat a hátukon, speciális hordozóban üldögélő kisbabáikkal végző édesanyák összehangolt, színvonalas produkciója többször is tapsra késztette a Lakóközösségi Nap résztvevőit.

A mindvégig érdekes, tartalmas és hasznos közösségi program következő állomására  augusztus 15-én, 15.00 órai kezdettel a Rákos patak északi partján található Kubala parkban kerül majd sor. Képeink a legutóbbi rendezvény pillanatait idézik: tekintse meg galériánkat!

Írjon nekünk!

Amennyiben kérdése, észrevétele van, van tájékoztatást szeretne kérni írjon nekünk.

Kérdésem van