XIII. Kerület is Kamaszbarát Önkormányzat- Kamaszfesztivál pályázati felhívás

Budapest Főváros XIII. Kerület Önkormányzata is csatlakozott a Kamaszbarát Önkormányzatok közé. Ebből kifolyólag a Kamaszfesztivál 2024-2025-ös tanévre meghirdetett programjain résztvevő osztályok közül a Javíts egy jegyet! pályázat nyertes osztályát, mint Budapest Főváros XIII. Kerület Legszorgalmasabb Osztályát és a Legszuperebb Osztályközösségek Kihívásjáték legeredményesebb osztályát jutalmazza a 2025. június 12-15. között Tatán rendezendő X. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztiválon való részvétel lehetőségével, annak költségeinek átvállalásával. Az idei program elemei nemcsak az osztályközösségeket erősítik, de hozzájárulnak a diákok személyes és közösségi fejlődéséhez is.

A Kamaszfesztivál 2024-2025-ös tanévre meghirdetett programelemei:

Javíts egy jegyet!” pályázat – Elsődleges célja a tanulók teljesítményének és motivációjának növelése. A pályázat lehetőséget ad arra, hogy a diákok kitűzzenek egyéni tanulmányi célokat, és közösen dolgozzanak azok elérésén.

Legszuperebb Osztályközösségek Kihívásjáték” – Célja a közösségi szellem erősítése és a csapatmunka fejlesztése. A program során különféle kihívások és feladatok várnak a résztvevőkre, amelyek elősegítik a diákok együttműködését és kreativitását.

Piros Lapot az Iskolai Bántalmazásnak!” kampány – A kezdeményezés az iskolai bántalmazások ellen lép fel. A program során közösen dolgozhatnak ki és valósíthatnak meg projekteket, amelyek a bántalmazás megelőzésére és a támogató, biztonságos iskolai környezet kialakítására irányulnak.

X. Országos Osztálykirándulás – Kamaszfesztiválon való részvétel

Regisztrálni az alábbi linken lehet: Regisztráció a Kamaszfesztivál 2024-2025-ös tanév programjaira (google.com)

A pályázati kiírás és további részletek az alábbi mellékletben  olvashatóak!

A „Piros Lapot az Iskolai Bántalmazásnak” részletei pedig ide kattintva érhetőek el.

Írjon nekünk!

Amennyiben kérdése, észrevétele van, van tájékoztatást szeretne kérni írjon nekünk.

Kérdésem van