Farsangi mulatság – a tavaszvárás jegyében

A Previ Stúdió adott otthont a február 2-án megrendezett Previ Farsangnak, ahol a karaoke énekléstől a jelmezesek versenyén át egészen az egyéni- és társastánc produkciókig terjedt a szórakoztató produkciók sora. A farsangozók a mulatság során üdítőitalokkal frissíthették magukat, és ropogatni való chipsekben sem volt hiány. Akinek mindez nem lett volna elegendő, az a boksz zsákkal, és a sokféle elektronikus ügyességi játékkal üthette agyon az időt – szigorúan a tavaszvárás jegyében.

A Previ Stúdió rendezvénye a jelmezek mustrájával vette kezdetét: a felvonuló jelentkezők között kémnek, sárga katicabogárnak, homokozáshoz öltözött, a fejét beverő és a púpot flastrommal eltakaró kislánynak és mackónak tapsolhatott a publikum. A bemutatót karaoke produkciók követték. A sokféle zenei műfajt megszólaltató, néha szólóban, máskor duettben előadott énekszámok pillanatok alatt kitűnő hangulatot teremtettek a rendezvény látogatóinak körében, akik egymás után perdültek táncra a vérpezsdítő dallamok hallatán.

Az idő előre haladtával egyenes arányban növekedett a bálozók bátorsága. Ennek köszönhetően igazi debütálásoknak is tanúi lehettek a rendezvény résztvevői, olyan előadók is a mikrofonhoz léptek, akik életükben először, de a fogadtatástól felbátorodva biztosan nem utoljára éreztek késztetést érzelmeik dalban történő kifejezésére.

A mindvégig kitűnő hangulatú tavaszváró rendezvényen mindenki megtalálta a számára legmegfelelőbb szórakozási – kikapcsolódási formát, így az utolsó táncot követően egy kellemes élmény emlékével gazdagabban térhettek haza otthonaikba a Previ Stúdió 2024. évi farsangi mulatságának résztvevői.

Tekintse meg galériánkat!

 

Képgaléria