Másodszorra megduplázódott a létszám!

Szeptember 14-én második rendezvényéhez érkezett a Maminbaba programsorozat, amelynek szervezői ezúttal a Prevenciós Központba várták a gyermekeikkel érkező kismamákat. A kitűnő hangulatban, latin dallamokra végzett ritmikus tornagyakorlatok lehetőségével ezúttal kétszer annyi kismama élt, mint ahányan a Jászai Mari téren lezajlott első eseményen voltak.

Az érdeklődők számát egyáltalán nem befolyásolta, hogy a program ideje alatt odakinn megnyíltak az ég csatornái, és heves széllel párosuló felhőszakadás söpört végig a városrészen. A Prevenciós Központ aulájába érkező kismamák a közös tornagyakorlatokat megelőzően kicserélték a babáikkal közösen végzett sportolással kapcsolatos tapasztalataikat, tanácsokkal látták el egymást a legalkalmasabb babahordozók beszerzési lehetőségeiről, és együtt örültek annak, hogy milyen sokat fejlődtek gyermekeik a legutolsó találkozásuk óta.

Az önkormányzat közösségi költségvetéséből megvalósult Maminbaba program az előzetes regisztrációt követően ezúttal is pontban tizenhét órakor vette kezdetét: a hangszórókból felharsant a  Previ Stúdió által összeállított vérpezsdítő latin zenecsokor, és a kismamák a gyermekhordozókban üldögélő gyermekeikkel, szakképzett edző irányításával megkezdték a gyakorlatok végrehajtását. Aki menet közben elfáradt, az bármikor megpihenhetett, hiszen ez a közösségi élmény nem a teljesítmény fokozását helyezi a foglalkozások középpontjába, hanem az együtt töltött idő minőségére fókuszál.

Emlékeztetőül a program további időpontjai és helyszínei:

  • Szeptember 21. Vizafogó lakótelep – Vizafogó sétány 6.
  • Szeptember 28. Gyöngyösi sétány

A foglalkozások minden alkalommal 17.00 órakor kezdődnek, regisztrációra 16.30 órától van lehetőség. Ha szükséges, gyermekhordozót a szervezők a foglalkozások helyszínén díjmentesen tudnak biztosítani  az érkező kismamák számára.

Tekintse meg galériánkat!

 

 

Képgaléria